Klockan ar 3

pa morgonen. Vi har precis kommit hem fran en utekvall med Lauren... lilla froken fyllde 20 ar. Ryan, jag, Lauren och Omar for ut at middag tillsammans. Hon har hittat en riktigt fin kille... han ar fran Turkiet och jattesot. Fast han ar 10 ar aldre an henne... men men, vad ar val alder for nat? Sen for vi till Potawatomi, kasinot har i Milwaukee och spelade bingo till runt halv 2. Och sen for vi hem. Ar jatte jatte trott och mitt hus ser ut som forsta varldskriget. Jag lyckades i sista minuten fardigstalla Laurens scrapbooking album och jag var valdigt nojd med det. Sen gav jag henne 2 fotoramar med bilder ocksa.

Det ska bli sjukt skont och fa sova ut imorgon. Sen ska jag stada och forhoppningsvis sa ska julgranen bort i helgen.

Det hander inte sa mycket mer.. vi jobbar och jobbar och jobbar kanns det som. Jag fick virus pa min dator haromdagen sa jag har inte kunnat anvanda den.. jag trodde den skulle kaputta.. men sa botade mitt geni till man och underbara smarta karl min dator och jag var valdigt lyckligt lottad att jag inte forlorade ALLTING jag hade pa datorn. Jag bad faktiskt en hel massa och jag vet inte om det hjalpte.. men borta ar viruset och det var en riktigt karring till virus. Jag ar valdigt overraskad att min dator overlevde.

Det var mysigt och se alla mina vanner ikvall; Maria, Deanna, Carly, Lauren, Jess.. alltid kul och se dom! Ar glad att jag har hittat en bra vanskapskrets har i USA. Det hjalper massor. Jag tror definitivt allting hander "for a reason".. jag fick jobbet pa Boulder och det var dar jag traffade alla underbara manniskor..

nu blir det sangen!


Kommentarer
Postat av: Tessi

volumaster är som en krustång fast mkt bättre än dom vi använde när vi var små. å man ska bara använda den på underhåret närmast rötterna så får man MASSA volym å slipper tupera håret.. svingrym=)

2010-02-06 @ 11:08:25
URL: http://tjassie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0