Fartfyllda Februari!

Hela den har manaden ar vi uppbokade varendaste liten helg! Denna helg fyller Lauren ar och da ska vi ut och ata och ga pa kasino. Helgen efter det ar det Valentines Day och da ska jag och Ryan ga ut och ata pa fin restaurang.  Helgen efter det ar det brollop i Madison och helgen efter det ar det babyshower har hemma hos mig. Sen ar det Mars! Haha!

Imorgon ska jag fraga om jag kan ga tidigare pa onsdagar och jobba en halvtimme langre pa fredagar for da kan jag ga pa Body Attack pa onsdag och Body Pump pa fredag och sen Zumba pa sondag och sen blir det springbandet dagarna mellan det! Wiiiiii! Det gar riktigt bra med traningen maste jag saga. Jag tranar varje dag i 45 minuter. Ska bli roligt och traffa Nurse Nancy om en manad och se vad hon sager. Sist jag traffade henne hade jag inte tranat pa minst 6 manader och var super trott och lat och nu har jag energi som en raket! Det hjalper naturligtvis att det narmar sig varen.

Vi bokade Phuket resan i sondags ocksa!!!! Den 22 April bar det av och jag ska njuta av varendaste sekund!

Nu blir det kalsoppa med frikadeller. Lite scrappande ikvall och sen American Idol!!!

Puss pa er allihopa mina sotnosar!

Kommentarer
Postat av: Miii

du har full rulle i februari :) men de är ju kul! då händer de ju allting nånting :) förstår att du längtar till utlandsresan, så skönt att ni får koppla av då tillsammans allihopa. PUSS

2010-02-05 @ 09:01:04
URL: http://miiimary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0