Tyskland!

Var 6:e dag i Tyskland och vi aker hem igen redan pa tisdag. 3 dagar till och sen är det slut pa semestern. Har inte alls nagon lust att fara tillbaka hem och jobba igen. Usch! Vi har haft en helt underbar tid här i Ötigheim tillsammans med Franz, Susi och Opa Klagmann. Vi har ätit och druckit gott, det har blivit en hel del Wienerschnitzel och Riesling. Pa torsdag eftermiddag kom Jeremy och hälsade pa oss nagra timmar. Han var tvungen att jobba tidigt nästa dag sa han kunde inte stanna länge, men det var roligt att se honom.

I onsdags cyklade jag, Ryan och Susi iväg till Internet cafeet och pa vagen sa rakade Susi ut för en liten olycka. Hon ramlade med cykeln och slog i huvudet, skrapade upp halva sidan av hennes ansikte och fick en massa andra sma sar och skrapmarken over hela kroppen. Inte bra alls. Men hon är okej, bara lite blaslagen. Känns som en väldigt händelserik resa jag och Ryan har varit med om.

Ikväll ska Susi och Franz ga ut och äta med nagra vanner fran omradet. Ryan och jag var ocksa bjudna men vi kände inte för att sitta och lyssna pa en massa tyska sa vi bestämde oss för att ga ut och äta bara vi tva. Ska bli mysigt att fa komma bort lite.

Sitter och väntar pa att Ryan ska komma hit sa vi kan fara ut och leta lite geo-caches. Vi testade det för första gangen här i lilla Ötigheim och vi har hittat 3 stycken. Först var det jättesvart att veta vad man letade men efter vi hittat var första geo-catch sa är vi helt inne i det. En jätterolig aktivitet som vi absolut kommer fortsätta med i USA!

Puss och Kram




Kommentarer
Postat av: Mia

Wiiihoo... visst är det kuuuul med geocaching!! Vi är helt fast i det =) Tyvärr har vi lite dåligt med tid till det nu bara.

Men huvva.. stackars suzi!! Kram kram

2009-10-03 @ 17:14:07
URL: http://miaindia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0