Mitt amerikanska liv!

Idag slog det mig hur valdigt amerikansk mitt liv ar. (Jo jag vet hur det later...) men jag menar inte det faktum att jag bor i USA nu utan att jag kanner mig som om jag lever i en film. Mycket har nog att gora med mitt nya jobb. Min cubicle ar sadar typisk "amerikansk"... jag har ett eget skrivbord, en egen dator, en egen telefon men det ar inte i mitt eget rum, utan det ar avskarmat pa ett sant dar typiskt amerikanskt satt, sadar som man alltid ser i amerikanska filmerna.

Nar klockan slog halv 5 skyndade jag mig till bilen och mitt i allt fick jag varsta deja vu:n. Hur manga filmer har jag inte sett (framfor allt skrackisar) dar man ser huvudrollsinnehavaren ga fran sitt kontor ner till parkeringsgaraget for att hamta sin bil. Och sa slog det mig plotsligt.. haha nu ar jag en av dom!!!! Det kandes verkligen underligt maste jag saga! Att ta trapporna ner till garaget och hamta min bil.

Annars haller jag pa att forbereda like crazy infor Halloween festen. Inser sahar i efterhand att det kostade mycket mer och tog upp mycket mer av min tid an vad jag anticipated. Men kul ska det bli. Jag tror det kanske blir runt 30 personer.  Ska forsoka ta massa kort, maste atminstone ta kort pa alla halloweendrakter.  Ryan aker ju till Kanada pa onsdag (mest troligt) sa Lauren och Deanna kommer over pa torsdag kvall for att hjalpa till och forbereda/umgas. I gar kom Deanna over ocksa och hjalpte mig dekorera!!!

Ska bli sa himla kul med lite party!

See ya!


Kommentarer
Postat av: Miii

ja du lever ju ett amerikanskt liv nu :) vad kul med festen också, ja du får ta mycket kort! alltid kul o se bilder :) puss gumman.

2009-10-27 @ 12:52:54
URL: http://miiimary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0