Redan torsdag

Jag kan ju inte direkt klaga om att dagarna gar sakta, ibland har jag inte ens koll pa vilken dag det ar. Nu ar det redan torsdag och jag jobbar bara idag och imorgon och sen ar det helg igen. Kanns som om det precis var helg. Rebekah kommer fran Green Bay pa lordag sa jag maste stada ocksa... far se om jag ids ta tag i det idag eller om det blir imorgon kanske. Ryan ar ledig imorgon dessutom, det ar Good Friday. Eller vad det nu heter, satt och funderade pa vad det heter pa svenska; det maste vara langfredag kanske. Ar man ledig i Sverige da ocksa?! Vi har stangt pa sondag pa restaurangen men det spelar ju mindre roll eftersom jag inte jobbar helger.

Pa lordag ar det ju min Bridal Shower och Bachelorette Party. Vi far se hur det blir, Rebekah ringde och sa att det inte ar alltfor manga som har RSVP:at ja. Kanns lite trist pa ett satt for jag har ju manga "ytliga" bekantskaper har men inte alls som jag hade hemma i Boden. I Boden vet jag ju exakt vilka jag hade velat bjuda och vilka som sakerligen skulle ha kommit och firat med mig men har ar det typ dom som hela tiden (ni vet hur det ofta ar): jooo jaaa visst sjalvklart kommer jag.. och sen i slutandan sa var det bara en massa prat och nu sager dom typ: njaa jag kan tyvarr inte komma till middagen, men kanske dyker upp senare pa kvallen och sen slutar det med att dom efterat har nan ursakt varfor dom aldrig dok upp. Hursomhelst.. tycker det ar lite trist. Dom jag vet ska komma i alla fall ar Rebekah, Aly, Ryans mamma och sister -in-law Jade, Amy och Kari. Sa nagra stycken blir vi i alla fall.. far vara glad for dom som kommer atmonstone... Rebekah kor ju andra fran Green Bay for att komma och fira med mig! Man far vara glad for dom "riktiga" vanner man har...

det ar ju bara det... att det ar vid dom har tillfallena jag saknar alla er i Sverige!

Kommentarer
Postat av: Mia

Det var Lisa som ringde så jag vet inte exakt vad dom sa men hon sa att det var för The Klagmann wedding!!=) =) Å då sa dom 69 dollar plus tax så det stämmer säkert. Längtar så grymt mycket nu! PUSS

2009-04-09 @ 17:14:26
URL: http://miaindia.blogg.se/
Postat av: Miiii

jo jag förstår de gumman, men bra att ni blir några iaf :) var så himla kul när vi drog ihop festerna här i stan då vi var hela gänget. har försökt bjuda hela gänget till ikväll, men några kunde inte, men får se hur många vi blir :) kram.

2009-04-11 @ 10:23:51
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Miiii

och jooo, det är långfredag du menar och Adam var ledig då, men ja jobbade. så jo, dem flesta är ledig långfredag för den är rööd :)

2009-04-11 @ 10:24:55
URL: http://miiimary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0